Ben jij nog van de papieren administratie? Als je succesvol wilt ondernemen is het belangrijk dat je je boekhouding goed op orde hebt. En als je elke laatste dag van het kwartaal moet zoeken naar alle bonnetjes die je de afgelopen drie maanden hebt opgespaard, is dat niet handig voor jouw overzicht en succes. Online boekhouden is goud!

Altijd en overal inzicht in je boekhouding

Heb je een goede internetverbinding? En heb jij de papieren sheets vervangen door een online boekhoudprogramma? Dan heb je altijd en overal inzicht in je boekhouding. Bij Bookd werken we bijvoorbeeld met VisionPlanner, waarmee je altijd kunt inloggen in je account en inzicht hebt in je debiteuren, crediteuren, omzet, kosten, resultaat en de balans.

Volledige administratie op orde

De meeste boekhoudpakketten kunnen verbonden worden met je bankgegevens. Doe jij vervolgens een zakelijke betaling? Dan is dat direct zichtbaar in je administratie. Zo kun je met bepaalde software zelfs bonnetjes scannen die direct worden opgeslagen in je administratie, zoals de software van DizzyData. Maar veel boekhoudpakketten hebben ook andere koppelingen, bijvoorbeeld met de Kamer van Koophandel, zodat je gemakkelijk klanten kunt toevoegen bij het maken van je facturen.

Standaard back-ups

Wist je dat je als zelfstandige jouw zakelijke gegevens 7 jaar moet bewaren? 7 jaar papieren facturen, inkoopbonnen en aangiften zorgen voor een behoorlijk boekwerk. En bij brand of waterschade heb je hier niet snel een back-up van. Maar heb jij jouw boekhouding online geregeld? Dan worden er automatisch kopieën gemaakt en staan de gegevens vaak opgeslagen in de Cloud.

Online boekhouden scheelt tijd

Eerlijk is eerlijk, het kost best wat tijd om te moeten zoeken naar al die bonnetjes. Online boekhouden scheelt gewoon enorm veel tijd. Je krijgt zelf meer een controlerende functie en een online boekhoudprogramma (vooral een wat uitgebreidere) neemt alles van je over en houdt precies bij welke bonnetjes nog missen of van welke klanten je nog geld moet ontvangen.

bookd blogger
crypto & nft lover

Bookd.nl

Alles over boekhouding, belasting en ondernemen

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Bookd.nl

Alles over boekhouding, belasting en ondernemen.